ECU Spärr A-Traktor

A-Traktor programmering

Att bygga en A-traktor själv är ofta mycket mer ekonomiskt än att köpa en färdig. Vi löser ecu spärr i motorstyrdonet för kontinuerlig hastighet i 30 kmh. Vi kan spärra de flesta bilmodeller till en A-traktor. Säkra och godkända lösningar för bilprovningen. Alla programmeringar är så kallat abs safe där det ej går att manipulera hastighetssignalen i efterhand. Vi utfärdar intyg till det hastighetsbegränsade fordonet som tas med till registreringsbesiktningen. Läs mer om hur du bygger en A-traktor själv: Transportstyrelsen

ECU Spärr

Lovliteks ECU spärr A-traktor är en skräddarsydd lösning som kombinerar avancerad teknik med säkerhet och prestanda. Vår expertis sträcker sig över flera år och vi har finjusterat vår metodik för att säkerställa att din A-traktor inte bara överensstämmer med de lagliga riktlinjerna utan också ger en imponerande mjuk körupplevelse som ej går att manipulera. Alltid ABS SAFE för din trygghet.

Huvudfunktioner:

  1. Bättre bränsleeffektivitet: Vår optimering gör att din a-traktor kan köra längre med mindre bränsle. Detta sparar inte bara pengar utan är också mer miljövänligt.
  2. Säkerhetsfokus: Vi sätter alltid säkerheten i första hand. Vår ECU-optimering bibehåller de nödvändiga säkerhetsparametrarna och skyddar mot överdriven belastning på motorn.
  3. Anpassade inställningar: Varje a-traktor är unik, och våra tekniker tar hänsyn till ditt fordon och dina önskemål när de optimerar ECU:n. Resultatet är en skräddarsydd lösning som passar dina behov och preferenser.
  4. Laglig överensstämmelse: Vår ECU-optimering följer strikta riktlinjer för laglig användning av A-traktorer. Vi ser till att din traktor inte överskrider de fastställda hastighetsgränserna och kan ej manipuleras.
  5. Enkel installation: Med vår expertis och moderna utrustning tar installationen inte lång tid. Vi strävar efter att minimera din tid och få din A-Traktor registrerad så snart som möjligt. Tänk på att det kan ta några försök på vissa bilmodeller innan spärren är helt bra!

Varför Lovlitek:

När du väljer Lovlitek som din partner för ECU-optimering av din A-traktor väljer du kvalitet, prestanda och pålitlighet. Vi har omfattande erfarenhet inom fordonsoptimering och arbetar med högteknologisk utrustning för att säkerställa att varje kund får enastående resultat. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder och att överträffa deras förväntningar varje gång.

Så låt inte din A-traktor begränsas av enkla metoder. Uppgradera till Lovliteks ECU spärr och upplev kraft, effektivitet och körglädje som du aldrig tidigare har känt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig. Lovlitek – Framtiden för A-traktoroptimering är här!

Vi programmerar om bilen hos dig! Snabbt, smidigt, säkert!

Du kan även skicka ditt styrdon till oss, helt utan avgift!👍

ECU Spärr A-Traktor: 5.990:- inkl. intyg.

Boka tid direkt med oss på LOVLITEK

A-traktor programmering / Ecu spärr 30 kmh utförs av specialisterna på Lovlitek. Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret här på webbplatsen, ringa 0760-210970 eller skicka ett e-postmeddelande till info@lovlitek.se .