Optimering

VÄLJ DIN BIL:

Vill du få ut mer kraft i din bil på ett tryggt sätt? Hos Lovlitek kan du få din motor optimerad för bättre prestanda när det gäller hästkrafter, körglädje, ekonomi samt med säkrare omkörningar som bonus. Med en optimering av din bil ser vi till att motorn levererar mer effekt än vad som är inställt från fabriken på ett säkert sätt. Lovlitek specialiserar sig på att trimma programvaran som sitter standard i din bil och vi kan göra justeringar i programvaran som gör att din bil går både snabbare och kraftfullare. Vi kan trimma nästan vilken bil som helst där vi förutom att justera programvaran för högre effekt också kan slå av eller på funktioner för att förbättra egenskaperna i din bil.

SKRÄDDARSYDD MOTOROPTIMERING
FÖR DEN RIKTIGA ENTUSIASTEN

CHIP TRIM

Nästan alla bilar är numera utrustade med mjukvara och chip för att styra motorn och de många komponenterna i den. Nästan allt under motorhuven styrs nu med programvara. Detta gäller även för motoreffekten. Biltillverkarna förser bilarna med mjukvara som reglerar och bestämmer hur mycket effekt som får släppas ut. Detta görs med hjälp av chip som styr de olika komponenterna internt i motorn. Genom att justera inställningarna i denna programvara eller i chipsen kan bilens effekt justeras. Detta kan till exempel göras genom att ställa in mängden injicerat bränsle i denna programvara samt en rad andra parametrar. Mer bränsle innebär mer kraft och högre hastighet för din bil.

Motoroptimering i Luleå mercedes

ANPASSA NY HÅRDVARA

Förutom att optimera programvaran på original motorer kan vi anpassa motoroptimeringen vid utbytta motordelar. Tex. större turbo, spridare, injektorer, insug, avgassystem, etanol konvertering, vatten -methanol sprut, men också borttagning eller avstängning av överflödiga motorkomponenter. Detta rekommenderas till den medvetna kunden som vet vad detta innebär. I kombination med motoroptimering kan denna anpassning ge en bil som har betydligt bättre prestanda och vridmoment.

På Lovlitek är vi bilentusiaster i hjärtat. Eftersom vi tycker om att arbeta med bilar och vill att de ska prestera optimalt har vi gjort motoroptimering av bilar till vårt jobb. Vi erbjuder skräddarsydd motoroptimering för många bilmärken, bland annat Audi, Volkswagen, Mercedes, Volvo och BMW. Vi använder den senaste tekniken när vi gör en motoroptimering för att ge din bil en ansvarsfull, trygg och högkvalitativ optimering. Eftersom vi levererar en skräddarsydd optimering är dina specifika krav och önskemål alltid centrala för oss. Om dina önskemål är tekniskt genomförbara kommer vi att inkludera dem i vår anpassade motoroptimering.

ANSVARSFULL OPTIMERING

För att garantera att din bil alltid fortsätter att prestera så hållbart och tillförlitligt som möjligt överskrider vi aldrig motorkomponenternas mekaniska gränser. Kunskap om de komponenter som används är nödvändig för att kunna göra detta på ett korrekt sätt. Vi arbetar alltid med innovation inom motoroptimering och genom våra internationella partnerskap håller vi oss alltid uppdaterade om den senaste utvecklingen för att alltid leverera den bästa kvaliteten. Hos Lovlitek är du alltid på rätt ställe när det gäller motoroptimering och andra typer av uppgraderingar för din bil.

Bmw motoroptimerad under huven Luleå

LOVLITEK GER BÄTTRE KÖRPRESTANDA

Vi har listat några av fördelarna med att motoroptimera ditt fordon hos LOVLITEK.

– Alltid skräddarsydd optimering
– Dyno testat i 4×4 bänk
– Bränslebesparing, ofta mer än 5%!
– Utmärkt rykte och många nöjda kunder
– Extra effekt och vridmoment
– Mer kraft, flexibilitet och körkomfort
– Emissionsnormerna upprätthålls
– Smidigt, Snyggt och Säkert!

Boka tid idag! Vi kommer ut till dig, hemma eller på arbetsplatsen. Du väljer vad som är enklast.
Vi är bekanta med de flesta märkena och vi kan optimera nästan alla bilar. Vill du veta mer om motoroptimering och chiptuning av Lovlitek? Eller vill du veta vad vi kan göra för att förbättra din bils prestanda? Kontakta oss på 0760-210970 eller skicka ett e-postmeddelande till info@lovlitek.se. Använd gärna vårat kontaktformulär så återkopplar vi så fort som möjligt!