Mjukvara

CHIP TUNING UTVECKLING

Lovlitek utvecklar mjukvara för hållbar motoroptimering. På så sätt är du säker på ett optimalt slutresultat vid trimning av ditt fordon. Vi är utbildade i att förfina den tillgängliga programvaran till en perfekt balans för ditt fordon. Det är så Lovlitek lyckas uppnå bästa resultat gång på gång för att optimera motorerna i bensin- och dieselfordon.

 
 

VÄLJ DIN BIL:

SKRÄDDARSYDD MOTOROPTIMERING FÖR DEN RIKTIG BILENTUSIAST

PROGRAMVARA FÖR CHIP TUNING

En bil är utrustad med standardstyrmjukvara från fabrik. Denna mjukvara är ofta utvecklad för att utvecklas väl inom den aktuella motorns maximala belastning. Lovlitek kan utnyttja denna marginal genom att anpassa programvaruparametrarna mer idealiskt och därmed optimera dem. Denna optimering ger mer kraft och vridmoment.

För motorer med turbo eller annat laddtryck ger detta en förbättring på 20 till 40 %. Motorer utan turboladdare, optimering av motorstyrningen resulterar i en effektökning på cirka 10 %. En annan stor fördel är att motorn reagerar mycket snabbare på gaspedalens rörelser efter en optimering.

KONTROLLMAPPAR

Under modifieringen av chiptuning-mjukvaran modifierar Lovlitek bland annat mapparna nedan:

Insprutning
Momentbegränsare
Laddtryck
Bränsle/luftförhållande
Bränsletryck

PROGRAMVARIANTER

Biltillverkare utvecklar bilar med olika mjukvaruvarianter skrivna väl inom motorbelastningen. Tack vare denna breda justering har biltillverkaren möjlighet att marknadsföra olika versioner med olika effekt av en given modell. Varje bil som lämnar fabriken har en viss säkerhetsmarginal. Denna marginal har ställts in generöst för att förhindra motorskador. Detta ger oss på Lovlitek möjligheten att fylla denna överkapacitet med chiptuning utan att kompromissa med motorns livslängd.

TESTAD OCH HÅLLBAR PROGRAM

Lovlitek har förmågan att finjustera programvaran baserat på data från dynobänken. Detta gör det möjligt att beräkna exakt vad det slutliga resultatet kommer att bli efter att optimeringen utförts.

BESTÄLL TID DIREKT

Vill du få en motoroptimering utförd för att njuta ännu mer av din bil eftersom den går snabbare eller mer ekonomiskt? Kontakta då Lovlitek genom att fylla i kontaktformuläret här på sajten, ring 0760-210970, eller skicka ett e-postmeddelande till info@lovlitek.se