Om oss

OM LOVLITEK

Vi är ett företag som specialiserat sig på att öka effektiviteten och prestandan hos bensin- och dieselbilar. Vi har en passion för bilar och vet att varje bil är unik. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds behov och specifikationer.

Vår erfarna personal består av högutbildade tekniker som har en djupgående kunskap om motoroptimering och de senaste teknologierna. Vi arbetar med de bästa verktygen och utrustningen för att säkerställa att ditt fordons prestanda optimeras på bästa sätt.

Vi förstår vikten av att kunderna har förtroende för vårt arbete och därför lägger vi stor vikt vid att hålla högsta standard på våra tjänster. Vi arbetar alltid på ett professionellt sätt och ger våra kunder en tydlig och detaljerad förklaring av de tjänster vi erbjuder och hur de kan förbättra deras bilprestanda.

Vi erbjuder en rad olika motoroptimeringstjänster som inkluderar chiptuning, ECU-programmering, luftintag, avgassystem och mycket mer. Oavsett vilken typ av bil du kör eller vad du vill uppnå kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet.

VÄLJ DIN BIL:

BEGÄR EN OFFERT DIREKT FRÅN OSS

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en positiv upplevelse och en förbättrad bilprestanda. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster eller för att boka en tid för en konsultation med våra tekniker.

Vill du veta mer om möjligheterna hos Lovlitek? Eller vill du be om en offert direkt för att förbättra din bils prestanda? Vänligen kontakta oss på 0760-210970 eller skicka ett e-postmeddelande till info@lovlitek.se. Eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan så ska vi se vilka möjligheter vi har att chippa eran bil.