Återbetalnings- och returpolicy

Retur- och Återbetalningspolicy för Lovlitek Motoroptimering

Senast uppdaterad: 1 September 2023

Vi på Lovlitek Motoroptimering strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som överträffar dina förväntningar. Om du ändå behöver returnera en produkt eller begära en återbetalning, följ våra riktlinjer nedan.

Returer:

  1. Ånger inom 14 dagar: Du har rätt att ångra ditt köp och returnera produkten inom 14 dagar från det att du mottagit den, utan att behöva ange någon anledning. Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning.

  2. Kontakta oss: Innan du returnerar en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst för att meddela om ditt ärende och få en returautorisationskod.

  3. Återbetalning: När vi har mottagit den returnerade produkten och den har granskats och godkänts, kommer vi att behandla din återbetalning inom 14 dagar. Återbetalningen kommer att utföras med samma betalningsmetod som användes vid köpet.

  4. Fraktkostnader: Observera att fraktkostnaderna för returen normalt betalas av kunden, om inte produkten är felaktig eller skadad vid leverans.

Felaktiga eller Skadade Produkter:

  1. Om du mottar en felaktig eller skadad produkt, kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta snabbt för att lösa problemet och erbjuda en ersättning eller återbetalning utan extra kostnad.

Kundnöjdhet är vår prioritet:

Vi på Lovlitek Motoroptimering strävar efter att säkerställa att du är nöjd med ditt köp. Om du har några frågor eller behöver hjälp med en retur eller återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig.

Ändringar i Retur- och Återbetalningspolicyn:

Denna policy kan komma att ändras över tid för att återspegla förändringar i vår verksamhet eller lagstiftning. Eventuella ändringar i denna policy kommer att publiceras på vår webbplats.

Tack för att du väljer Lovlitek Motoroptimering. Vi uppskattar din förtroende och är här för att säkerställa att din köpupplevelse är så smidig och tillfredsställande som möjligt. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, kontakta oss gärna.