Integritetspolicy

Integritetspolicy för Lovlitek Motoroptimering

Senast uppdaterad: 1 September 2023

Välkommen till Lovlitek Motoroptimering (“vi”, “oss” eller “vår”). Vi värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du använder våra tjänster. Denna integritetspolicy syftar till att förklara hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information när du besöker vår webbplats och använder våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår insamling och användning av din information enligt denna policy. Om du inte samtycker till villkoren i denna policy, vänligen avstå från att använda vår webbplats och våra tjänster.

Information vi samlar in:

  1. Personlig information: Vi kan samla in personlig information som namn, e-postadress, telefonnummer och adress när du gör en förfrågan, beställer våra tjänster eller skickar in kontaktformulär.

  2. Teknisk information: Vi kan samla in teknisk information om din enhet och webbläsare, inklusive IP-adress, webbläsartyp, operativsystem och referenswebbplatser.

  3. Användningsinformation: Vi samlar in information om hur du använder vår webbplats och våra tjänster, inklusive vilka sidor du besöker, hur länge du stannar på dem, och vilka åtgärder du utför.

Hur vi använder din information:

Vi använder din information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla våra tjänster: Vi använder din information för att behandla beställningar, svara på förfrågningar och ge support.

  2. För att förbättra vår webbplats och tjänster: Vi använder informationen för att analysera och förbättra våra tjänster, inklusive att anpassa innehållet för att bättre motsvara dina intressen.

  3. För att kommunicera med dig: Vi kan använda din information för att skicka dig uppdateringar, nyhetsbrev och marknadsföringsmeddelanden om våra tjänster, om du har samtyckt till detta.

Dela din information:

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom i följande situationer:

  1. Lagkrav: Om vi är skyldiga att dela din information för att uppfylla lagliga krav eller för att skydda våra rättigheter, säkerhet eller egendom.

  2. Tjänsteleverantörer: Vi kan använda tjänsteleverantörer för att underlätta vår verksamhet och leverera våra tjänster. Dessa tjänsteleverantörer kan ha tillgång till din information endast för att utföra sina uppgifter på våra vägnar.

Säkerhet:

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information mot förlust, missbruk eller obehörig åtkomst. Vi strävar efter att säkerställa att din information hanteras säkert och i enlighet med denna integritetspolicy.

Dina rättigheter:

Du har rätt att begära åtkomst till och korrigering av din personliga information som vi har. Om du har några frågor om vår integritetspolicy eller vill utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss.

Ändringar i integritetspolicyn:

Denna integritetspolicy kan komma att ändras över tid för att återspegla förändringar i vår verksamhet eller lagstiftning. Eventuella ändringar i denna policy kommer att publiceras på vår webbplats.

Tack för att du besöker Lovlitek Motoroptimering och för att du har läst vår integritetspolicy. Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss.